7508604

Lisanne

Vakantiehoeve Lisanne rees uit de grond waar vroeger stallingen van een boerderij stonden. Een vakantiewoning die geschikt is voor families, groepen en bedrijven tot 26 personen. Omgeven door uitgestrekte weilanden en glooiende akkers, te midden van de wandel- en fietsroutes van de Westhoek, op een boogscheut van de Kemmelberg. De ideale uitvalsbasis om het wondermooie Heuvelland te ontdekken.

Lisanne RGB
Lisanne macbook
7508553
7508438

Het hedendaags maar warm design van vakantiehoeve Lisanne vertaalt zich letterlijk in het logo dat Komrsant ontwikkelde. Een wordt een strakke typografie gebruikt. De vrije vorm rondom de naam symboliseert dan weer het prachtig glooiende Heuvelland. Kortom een modern vakantiehuis in een authentieke omgeving.

Gedragen door professionele fotografie werd ook heel wat drukwerk vormgegeven. Maar nog belangrijker is de magnifieke website (vakantiehoevelisanne.be) met gebruiksvriendelijke boekingsmodule. In enkele klikken controleer je de beschikbaarheid en is je vakantie geboekt!

Lisanne Smartphone
Lisanne Flyer
Lisanne visitekaartkopie
Banner onder

Gaan we samen aan het werk voor uw firma?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info