DSC 4507

Doncks

Wat begin de jaren 1900 de brouwerswoning bij Brouwerij Donck was, werd met veel feeling en een hart voor geschiedenis omgebouwd tot een authentiek concept. Een bed & breakfast in combinatie met een stijlvolle koffiebar. Tijdloos en eigenzinnig. En dat alles midden in het historische hart van Ieper. Méér dan een bezoekje waard.

Doncks Logo
Cake
Menu
DSC 4327

Aan Komrsant om het sfeervolle concept te voorzien van een ongedwongen maar elegante branding. De eerste logoschetsen zijn van de hand van lady of the house Chris, daarbij legt bijna elke letter en stukje van de Doncks puzzel. Van authenticiteit gesproken.

Een prachtige emerald groentint vorm de basis van de huisstijl. Hieruit vloeien visitekaartjes, cadeaubonnen, forex menukaarten, inpakpapier en nog veel meer.

Ook online verovert Doncks z'n eigen plek. De social media kanalen spreken voor zich en de website ontwierpen we '100% Doncks'. Op doncks.be vind je alle info over de koffiebar en boek en betaal je in no time je kamer voor een adembenemend verblijf.

Cadeaubon
Website
Kamer
Sticker wrap2

Gaan we samen aan het werk voor uw firma?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info