Klavier

02

30 augustus ‘19

Website online

Launch Komrsant

www

Een bedrijf zonder website is zo mogelijk nog hallucinanter dan een café zonder bier. Ik volg de kudde en lanceer www.komrsant.be. Geen missies, geen visies, we laten vooral het werk spreken. Ontdek de stijl van het huis en de talloze mogelijkheden.

Ontwerp vs. programmatie

Webdesign is het verlengde van je corporate identity. Part of my job. Het programmeren ervan is dat niet. Daarvoor doe ik steeds beroep op professionals, die het ontwerp omzetten in een gebruiksvriendelijke website. Dat is bij deze site niet anders. De specialisten in kwestie zijn het Kortrijkse Digital Pulse. Een 9-koppig team die elke wegwijzer van het wereldwijde web kent.

Stay vooral tuned

Vandaag zul je niet verdwalen in oneindig veel cases, maar niet getreurd, ze komen eraan! Ik houd je hier op de hoogte van de leuke projecten die de revue passeren.

Wil je ook zo'n site?

Wil je ook zo’n stijlvolle webstek? Laat van je horen. We bekijken samen wat je nodig hebt en komen zo tot een ontwerp op maat van jouw bedrijf. Beloofd.

Gaan we samen aan het werk voor uw firma?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info