Komrsant blog banner 02

01

1 juli ‘19

The word is out

Komrsant blog image 02

Klaar? Start!

Grafische en digitale media, afstudeerrichting Cross-media ontwerp op het diploma. Verschillende reclamebureau’s achter de kiezen. Tijd voor mijn eigen grafisch verhaal. Het verhaal heet Komrsant. Ontsproten in de zomer van 2019, in Poperinge. Ik achtte mijn rugzakje aan ervaring groot en gesofisticeerd genoeg om eraan te beginnen. Een oprecht woordje van dank voor zij die deze rugzak vulden, is zeker op zijn plaats. Tijd nu om eigen accenten te leggen.

What's in a name?

Het prototype van een échte commerçant, dat ben ik niet. Een gehaaide verkoper, die overal zijn voet tussen de deur steekt. Die als ware marktkramer het beste van zichzelf geeft. Die u zelfs gebakken lucht zou verkopen? Nee, niet aan mij besteed.

Ik gebruik andere, visuele wapens. Er is geen boodschap die je met krachtig grafisch ontwerp niet verkocht krijgt. Het dringt vaak dieper binnen dan het luidste discours en het blijft beter plakken dan de hardnekkigste kauwgom.

What's in a job?

De toepassingen zijn eindeloos. Sprekende visuele communicatie. Branding. Dan start je al snel met een logo en bijhorende huisstijl. Een stevige basis. Verder is webdesign voor iedere commerçant een must. En drukwerk, advertising, magazines... het hoort er allemaal bij. Maar laat je niet beperken. Stel me gerust een vraag zonder dat je er zelf het antwoord al op weet. Dan creëren we samen op maat van jouw firma! We maken er samen een betere commerce van.

Gaan we samen aan het werk voor uw firma?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info